Anasayfa / Asayiş / Yola Çıktık Bir Kere İstasyonda İnmek Yok Hedef Son Durak….

Yola Çıktık Bir Kere İstasyonda İnmek Yok Hedef Son Durak….

MERCAN TORUN

Değerli okurlarım…

Bugün Kent Konseyi Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu olarak Bursa Büyükşehir Kent Konseyi Başkanımız Sayın Şevket Orhan öncülüğünde biz STK’larla toplantımızı gerçekleştirdik.

Kent Konseyi Başkanımız Sayın Şevket Orhan’ın yanı sıra Kent Konseyi Genel Sekreterimiz,bir önceki Şube Müdürümüz Sayın Sinem Şen,Yeşilay,İl Sağlık Müdürlüğü Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Birim sorumlusu Sayın Hacer Balaban,Nilüfer  Belediyesi Bağımlılık Biriminden Yaşar Bey,AİLEMDER,JANDER,MAK-DER.Umuda Yolculuk dernek başkanları STK olarak bir araya gelindi.

Toplantıda uyuşturucu bataklığının kurutulması,tedavi ve yeni rehabilitasyon merkezleri yanı sıra önleyici tedbirler ve bu konuda ailelerin yeri ve önemi üzerinde duruldu.Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz,tabbi ki çağımızın hastalığı olan bu illetle mücadelede bu toplantıların önemi elbetteki büyük.

AMAAAAA….

ŞİMDİ GELELİM İŞİN ÖZÜ’ne…KENDİNİ BİLMEZ’e….

Adeta birileri masa başında keyif çatarak çözüm için mücadele eden STK’ları  engellemeye çalışıyor. Gençler bu bataklıkta bocalarken,anneleri kanağlarken,emniyet birimlerimiz dişini tırnağına takarken biz de bu birilerine masa başında sıcak koltuğunda keyif çattırmayacağız.Yakında bu keyif çatan birileri ile ilgili basın toplantısıyla vatandaşlara ve ilgili yetkililere dekare edeceğiz.

Biz bu mücadeleye hayatımızı koyduk.Tehtid eden eder,engel olmak isteyen engel olur ama başaramayacaksınız.Çünkü bizim kaybedecek bir koltuğumuz ve de bir makamımız yok.Biz halkız,biz vatandaşız.Engelleri her türlü aşmayı biliriz.Bunu birileri o beynine iyice soksun.Keza bu yolun sonu yokuş.

Dedik ya; Yola çıktık bir kere istasyonda inmek yok Hedef Son Durak….

Şimdi de sözüm ona Gazeteci arkadaşlara…

Evet Bursa’mızda bağımlılık üst safhada bunu çok iyi görüyoruz.Bazı gazeteci arkadaşlar yazıp-çiziyorlar.Sözüm bu gözü-kulağı kapalı,üstün körü yazıp-çizen gazeteci arkadaşlara…

Peki çözüm ne….

Bu bataklığı kurutmak için neden çözüm noktaları yazmıyorsunuz….

Konferanslara katılımın neden üst derecede olmadığı ile ilgili yazmıyorsunuz…

Çözümü ile ilgili kimse bir şey neden yazmıyor,mevcut çözüm noktalarına neden değinmiyorsunuz…

Elinize birileri metin veriyor kopyala yapıştır yapıyorsunuz.Peki araştırdınız mı,bataklığa düşmüş bu gençlerin içi kanağlayan anaların evine gittiniz mi,onların dertleriyle dertlendiniz mi?Tabii ki hayır.

Neden zahmet edesiniz,neden insanların dertleri ile dertlenesiniz ki….Ne de olsa körü körüne eline verilen metni yazıyorsunuz.Aman kendinizi yormayın.Neme lazım başınızı derde sokarsınız.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın.

Kim tutar sizi…Edep Ya Hu…

 

 

 

Benzer Haberler

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor… Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) Irak’ın kuzeyindeki Hakurk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir