Anasayfa / Genel / YALNIZCA FADIL – AĞAÇHİSAR VE HAYDAR KÖYÜ’NE DEĞİL SİZ GÖNÜLLERE KÖPRÜ KURDUNUZ..

YALNIZCA FADIL – AĞAÇHİSAR VE HAYDAR KÖYÜ’NE DEĞİL SİZ GÖNÜLLERE KÖPRÜ KURDUNUZ..

YALNIZCA FADIL – AĞAÇHİSAR VE HAYDAR KÖYÜ’NE DEĞİL SİZ GÖNÜLLERE KÖPRÜ KURDUNUZ..

ARTIK HAMAM’A ULAŞMAK DAHA KOLAY…

Bursa’da geçtiğimiz günlerde bir grup gönüllü Haydar köylü hemşehrilerimiz, Halil İbrahim Turhan önderliğinde bir araya gelerek imece usulü ile yöremizin kullandığı termal sıcak su için kullanılan Koca su üzerine köprü yaptılar. Yıllardır delik kayadan geçilip uzun bir yaya yürüyüşünden sonra tehlikeli patikadan ulaşılan hamamlar artık daha güvenli ve kolay hale geldi .Karşı yönde suyun kenarından açılan araç yolu ile aracı park edilebilecek alan açılarak köprüye ulaşım sağlandı. Bu gönüllü hayırseverler tarafından önümüzdeki günlerde hayrat yaparak içme suyu da ilave yapılacak.
Keles Belediyesinin yol çalışması desteği ,Keles Orman İşletmesinin de köprüde kullanılan ürünleri vermesini takdir ve teşekkürle karşılıyorum.

Havuzun daha büyük olması, zeminin beton yapılması, soyunma odaları ,lavabolar vs için böyle daha çok hayırseverlere ihtiyaç vardır.

Değerli Halil İbrahim abimizin önderliğindeki bu çalışma ve yöre insanımızın
yaptığı bu hizmet sadece Fadıl ve Ağaçhisar’daki hemşehrilerimize değil bütün yöremizin gönlüne taht ve köprü kurmuştur. Takdir ve teşekkür ediyoruz.

 

Haber : Şerafettin TORUN

Benzer Haberler

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor… Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) Irak’ın kuzeyindeki Hakurk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir