Anasayfa / Genel / Her Türlü Şiddetin Karşısındayız…

Her Türlü Şiddetin Karşısındayız…

25 Kasım “Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü” sebebiyle  kadına yönelik şiddetle mücadeleye dikkat çekmek için 81 İlde eş zamanlı basın açıklaması yapıldı.

TOPYEKÛN MÜCADELEMİZ SÜRECEK,HER TÜRLÜ ŞİDDETİN KARŞISINDAYIZ…

 Toplumu derinden etkileyen şiddet konusunun temeline inildiğinde, çözümün topyekûn mücadele ile sağlanacağına inandıklarını kadına yönelik şiddet konusu, üzerinden siyaset yapılmayacak kadar hassas ve insani bir konu olduğunu ardından boşanmış eşe karşı işlenen şiddet suçuna da, ağırlaştırıcı hükümler getirilmesi dördüncü Yargı Paketinde düzenlendiği yönünde açıklama yapıldı.. Atılan tüm bu adımların kadına yönelik şiddet konusundaki kararlılıklarını gösterdiler.25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü’nde bir kez daha tüm güçleriyle haykırarak şiddet uygulayana, şiddete taraf olana, şiddet üzerinden siyaset yapana, mobbing ve sözlü şiddet uygulayana, şiddeti olumlayan zihniyete karşı kadın-erkek omuz omuza mücadelelerini sürdüreceklerini bir kez daha basın açıklamasıyla ülkeye duyurdular.

 

Benzer Haberler

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor… Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) Irak’ın kuzeyindeki Hakurk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir