Anasayfa / Genel / Diyanet-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanlığı Adaylığını Açıklayan Zekeriya TURUNÇ,Diyanet Çalışanlarına Umut Oldu…

Diyanet-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanlığı Adaylığını Açıklayan Zekeriya TURUNÇ,Diyanet Çalışanlarına Umut Oldu…

Başkanlık adaylığını harekete geçiren Zekeriya TURUNÇ,diyanet çalışanlarına umut oldu.

Diyanet-Sen Bursa 1 nolu şube başkan adaylığı için harekete geçen Zekeriya TURUNÇ,geçtiğimiz günlerde  sendika üyeleriyle kahvaltıda buluştu.

Kahvaltı proğramında TURUNÇ,” diyanet çalışanlarının sorunları çözmek,onların yanında olmak için bu yola çıktım.Şuan başkan yardımcısıyım ne yazık ki bizlere çalışma fırsatı verilmedi.Fakat ben kendi imkanlarım doğrultusunda tüm ilçeleri karış karış gezdim.Sizlerin sorunlarına çare olmak adına şartlarımızı zorlayarak derman olduk olmaya da devam edeceğiz.Ben adaylığımı koyarak diyanet çalışanlarına umut olma yolunda tüm gayretlerimle devam etmek adına hepinizin desteğine ihtiyacım  var.”şeklinde konuştu.

Akabinde Turunç’un konuşmalarını sürdürmesi üzerine diyanet görevlileri “sendika başkanına ulaşamadıklarını,düğünde-dernekte,cenazelerde herhangi bir sıkıntıda yanlarında bulunmadıklarını ifade etti.Bizler har sıkıntıda yanımızda bizlere  destek olacak,sorunlarımızı çözek kısacası insanların dertleriyle dertlenecek,sevinçlerine ortak olacak bir başkan istiyoruz.”dediler.

Zekeriya TURUNÇ proğramda adeta bir başkan gibi karşılandı.Proğramda sevgiyle karşılanan TURUNÇ,tek yumruk,tek başkan sloganıyla adaylığını açıkladı.

Haber: Şerafettin TORUN

Benzer Haberler

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor… Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) Irak’ın kuzeyindeki Hakurk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir