Anasayfa / Genel / Bursa’da Kadınlar Günü Programı Güne Damgayı Vurdu…

Bursa’da Kadınlar Günü Programı Güne Damgayı Vurdu…

Bursa’da Kadınlar Günü Programı güne damgayı vurdu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Bursa Kent Konseyi ve Kadın Meclisi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşması yapıldı.

Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlikte Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan da gece de hazır bulundu.Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,tüm masaları dolaşarak davetlilere karanfil hediye etti.

Proğramda Geçmişten Esintiler Temalı Defile Sunumu da gerçekleştirildi.Defiledeki giysilerin Keles yöresi,iğne oyası,Yeşil’den Yansımalar ve Osmanlı Giysi Koleksiyonundan olması dikkat çekiciydi ve davetliler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Bursa’da görev yapan kadın dernek temsilcileri,kadın yöneticiler bunun yanısıra Anadolu Dernekleri Federasyonu,Jandarma Haber Gazetesi Dayanışma Derneği ve Aile Meclisi Derneği’ni temsilen Şerafettin Torun ve Mercan Torun da Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin düzenlediği gecede hazır bulundu.Katılımın yoğun olduğu gecede kadınlar geceye damgasını vurdu.

 

Haber : Mercan Torun

Benzer Haberler

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor… Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) Irak’ın kuzeyindeki Hakurk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir