Anasayfa / Ekonomi / Bursa’da Başarının Adı İrfan KOÇ…

Bursa’da Başarının Adı İrfan KOÇ…

Bursa’da Başarının Adı İrfan KOÇ…

Bursa’da yaşayan iş adamı aynı zamanda KAIDEF Genel Başkanı İrfan KOÇ,sanayi,turizm,istihdam alanında bir çok anlamda Bursa ile Kars,Ardahan,Iğdır  illeri arasında önemli görevler üstlendi.

Bursa’da yaşayan iş adamı aynı zamanda KAIDEF Genel Başkanı İrfan KOÇ,sanayi,turizm,istihdam alanında bir çok anlamda Bursa ile Kars,Ardahan,Iğdır  illeri arasında önemli görevler üstlendi. Koç,”Bursa’da her platformda birleştirici yönü ile yenilikçi projeler üreten,saygın ve etkin bir iş adamı olarak,toplumsal değerlere,bireysel hak ve özgürlüklere  saygılı olmayı,erdemli yönetim anlayışını benimsiyoruz.”ifadelerini kullandı.

Daha önce şampiyonluk yaşatmış olduğu Bursaspor’u ziyaret eden Koç,bu ziyaretinde kısa zamanda Bursaspor’un hak edeceği yere geleceğini,maddi-manevi desteklerini sürdüreceğini de ifade etti.

KAIDEF Genel Başkanı görevine geldiğinden bu yana onlarca çocuğa burs veren,birçok ailenin maddi manevi ihtiyaçlarını gören KOÇ,Barış Manço Kültür Merkezi’nde Murat Çobanoğlu Anma etkinliğine de katıldı.

İrfan KOÇ birçok görevinin yanısıra Bursaspor altyapıdan sorumlu ve aynı zamanda Bursaspor Yönetim Kurulu üyeliği,
Kars Ardahan ve Iğdır Dernekleri Yönetim Kurulu Başkanlığı Bayrağını devralan,BTSO üyeliği,Sarıkamış Derneği üyeliği olan sosyal anlamda çok etkin bir şekilde de hizmet etmiştir.

Haber : Şerafettin TORUN

Benzer Haberler

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor… Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) Irak’ın kuzeyindeki Hakurk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir