Anasayfa / Asayiş / Bursa Büyük Koleji Miniklerinden “Polis Haftası Etkinliği” Jesti…

Bursa Büyük Koleji Miniklerinden “Polis Haftası Etkinliği” Jesti…

Bursa Büyük Koleji Yıldırım Şubesi 2/A sınıfı öğrencileri Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nde abla ve ağabeyilerini ziyaret ederek Polis Haftası’nı kutladı.

Bursa Büyük Koleji Yıldırım Şubesi 2/A sınıfı öğrencileri,sınıf öğretmeni Deniz Öztürk,okul müdürü Eylül Üzel Deniz ve şube müdürü Özlem Yıldırım’ın da katılımı ile kamu düzenini sağlamak,vatandaşların canını-malını korumak,milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatı’nın 177.kuruluş yıl dönümü kutlamak amacıyla Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirildi.

Minik öğrencilerin polislik mesleği ile ilgili merak ettikleri soruları da cevaplayan İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki abla ve ağabeyileri de yapılan ziyaretten dolayı minik öğrencilere teşekkür etti.

Minik öğrenciler polis abla ve ağabeyleri ile sohbet ettikten sonra “polis gününüz kutlu olsun,yaşasın Türk Polisi sizi seviyoruz”diyerek hazırlamış oldukları şiirleri okuduktan sonra polis ağabey ve ablalarına  vererek bu anları fotoğraf karesiyle ölümsüzleştirdiler.

 

Haber : Mercan TORUN

 

 

Benzer Haberler

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor… Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) Irak’ın kuzeyindeki Hakurk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir