Anasayfa / Genel / “Bağımlılıkla Mücadeleyi” Sahneye Taşıdılar…

“Bağımlılıkla Mücadeleyi” Sahneye Taşıdılar…

Hayat Sahnesi Tiyatro Ekibi “Bağımlılıkla Mücadeleyi” Sahneye Taşıdılar…

Hayat Sahnesi Tiyatro Ekibi “Bağımlılıkla Mücadeleyi” Sahneye Taşıdılar…

Uzun yıllar sahada bağımlılıkla mücadele eden Aile Meclisi Derneği bu kez de ekibiyle birlikte tiyatro ile sahneye taşıdılar.

Şerafettin Torun’un yazıp/yönettiği  aynı zamanda sağlık camiasında ve usta oyuncuların da yer aldığı oyunda Aile Meclisi Derneği Bşk. Şerafettin Torun,Emel Bayraktar,CGM Şirketi ekip lideri Alpay Atilla,Murat Çakılkaya,Jandarma Haber Gazetesi Bursa İl Bşk.Mercan Torun,Yıldırım İlçe temsilcisi Tolga Tekin,Gül Menekşe Yıldırım,Taner Yıldırım,Serkan Kahraman,Ayşe Alver,Yavuz Ateş hazır bulundu.

Tiyatro oyununda Gençlik ve Aile Destek Merkezi (GADEM)personeli,Psikolog Danışmanları,İHSANDER Bşk.Ercan Durak,Veren El Derneği Bşk.Asım Çakır gibi isimler de yer aldı.

Oyun,Aile Meclisi Derneği ve Jandarma Haber Gazetesi ve Dayanışma Derneği Bursa şubesi olarak sahnede zehir tacirlerine karşı halkı bilinçlendirmek üzere farkındalık olarak oynandı.Bu farkındalık içerisinde hizmet edenlere teşekkür plaketi takdim edildi.

Tiyatro oyuncusu,yazan-yöneten aynı zamanda Ailemder bşk.TORUN,”Jander ve Ailemder olarak vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi için her alanda da çaba sarfediyoruz.Saha da olduğumuz gibi bugün de tiyatro olarak bu farkındalığı bugün sahneye taşıdık.İnşaallah  ileriye dönüş çalışmalarımız da olacak ve bizler bu mücadeleyi her alanda Ailemder ve Jander yani Şerafettin Torun ve Mercan Torun olarak hız kesmeden devem edeceğiz,Bizlerden desteklerini esirgemeyen,bizleri yalnız bırakmayan Ailemder ve Jander yönetimime,Hayat Sahnesi Tiyatro ekibime çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Haber : Mercan TORUN

Benzer Haberler

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor… Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) Irak’ın kuzeyindeki Hakurk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir