Anasayfa / Asayiş / AİLEMDER ve JANDER’den Bursa Barosu Başkan Adayı Av. Levent ÇELİK’e anlamlı ziyaret…

AİLEMDER ve JANDER’den Bursa Barosu Başkan Adayı Av. Levent ÇELİK’e anlamlı ziyaret…

AİLEMDER ve JANDER’den Bursa Barosu Başkan Adayı Av. Levent ÇELİK’e anlamlı ziyaret…

Uyuşturucu suçları terörle eş değer tutulmalı,caydırıcı cezalar ağırlaştırılmalı…

Madde bağımlılığının önlenmesine yönelik faaliyetleri geliştirmek ve yaygınlaştırmak, bağımlılıkla mücadelede önleme, tedavi süreçlerini takip etme,topluma kazandırma, iyileştirme, zarar azaltma gibi farklı aşamalarında hizmet veren Aile Meclisi Derneği Ve Jandarma Haber Gazetesi Dayanışma Derneği  ile birlikte cezaların caydırıcılığının olmaması ve her geçen gün gençlerimizin bataklığa saplanması nedeniyle bir çalışmaya daha imza attı.

Toplantıya Ailemder Bursa Şubesi Bşk.Şerafettin TORUN.Bşk.Yardımcısı Mesut DÜLEK,Yönetim Kurulu Üyesi Tolga TEKİN,JANDER Bursa Şubesi Bşk.Mercan TORUN,Nilüfer İlçe Bşk.Recep ALTINEL,Yıldırım İlçe Bşk.Ali EFE katılım sağladı.

AİLEMDER bşk.Şerafettin TORUN”Uyuşturucuya verilen paranın teröre mermi olduğunu,devletimizin bu yöndeki cezalarını arttırmalarını,uyuşturucu satıcı ve kullanıcılarına verilen cezanın terörle eş değer tutulması adına çalışmalarını hızlandırması gerekir.”dedi.

Öte yandan JANDER Bursa İl Bşk.Mercan TORUN ise”Emniyet birimlerimiz bu yönde ellerinden gelenleri fazlasıyla yapmakta fakat adliye ayağımızdaki eksikliklerden dolayı ne yazık ki bu satıcılar ellerini kollarını sallayarak adliyeden çıkmaktalar.Denetim serbestlikle serbest bırakılan zehir tacirleri ne yazıkki gençlerimizi daha fazla zehirlemeye devam ediyorlar.Devletimizin bu yöndeki yaptırımları biraz daha ağırlaştırılmalı”dedi.

Akabinde Baro Bşk.Adayı olan Avukat Levent ÇELİK,”çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz.Bizler avukat olarak sizere her türlü desteği vermeye hazırız.Sizin gibi çalışan STK’ların artması ve çalışmalarını da bu yönde sürdürmelerini diliyorum,Çalışmalarınızdan dolayı da sizleri kutluyorum.”dedi.

Benzer Haberler

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor… Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) Irak’ın kuzeyindeki Hakurk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir