Anasayfa / Genel / Aile Meclisi Derneği Bursa Şube Başkanı Torun’dan Regaip Kandili Mesajı…

Aile Meclisi Derneği Bursa Şube Başkanı Torun’dan Regaip Kandili Mesajı…

Aile Meclisi Derneği Bursa Şube Başkanı Torun’dan Regaip Kandili Mesajı…

Ailemder Bursa Şube Başkanı Şerafettin Torun, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin Regaib Kandili’ni ve üç aylarını kutladı.

Torun; “beraberinde Regaib, Miraç, Berat ve Kadir gecelerini bulunduran mübarek üç aylarına kavuşmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Günahların bağışlanması için dualarımızın kabul olduğu, maneviyatımızın, rahmetini ve bereketini yoğun bir şekilde yaşandığımız, yardımlaşma ve dayanışmanın en yüksek noktaya ulaştığı bu ayları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Mübarek kandil gecesinde Rabbimize yönelmeli bol bol dua edip tövbe etmeli nefsimizden uzaklaşmalıyız. Rabbimizin bize verdiği nimetlere, sağlık ve afiyete her daim şükretmeliyiz. Elimizi ve gönlümüzü herkese açmalı, kardeşlik hislerimizi güçlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi korumak için çaba göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle,İslam aleminin Regaip Kandili’ni ve üç aylarını tebrik ediyor, bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Benzer Haberler

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor

MİT Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor… Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) Irak’ın kuzeyindeki Hakurk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir